tirsdag den 14. juni 2011

Jeg har travlt med at være levende

Min kalender er booket op. Jeg drøner afsted fra den ene aftale til den anden. I gennemsnit er der 2-3 noter i min kalender de her dage (tak kære kalender, uden dig ville jeg være død af mangel på overskuelighed.) Nu smutter jeg på Bones med 7 søde piger, for at fejre min søde veninde. mmmm,l det er lækkert. Jeg har travlt med at nyde livet, travlt med at være levende.

Kys

tirsdag den 7. juni 2011

Stjernevenner

Kære læsere
Jeg faldt lige over et gammelt barometerbrev, som jeg sendte ind for længe siden, men som ikke blev læst højt. Nu får I det at se. Tak fordi I læser med. ♥

Kære barometer.
De er som stjernerne. De gør mit liv smukkere og holder mig i live. De gør mit jeg lidt smukkere og lidt mere levende. De lyser op, når jeg indimellem glemmer, hvordan jeg skal finde vejen til lyset, finde vejen til lykken. Mine skønne venner er som stjernerne. De er nogle søde og smukke stjerner, som jeg holder ufatteligt meget af. Alligevel får jeg indimellem lyst til at glemme dem og gemme mig væk. Dække dem til og slukke for mit eget stjernejeg, så ingen kan se mig. De andre stjerner griner sammen, krammer sammen og kysser sammen. Imens sidder jeg og er alene sammen med mit eget stjernejeg som ikke er så stjerne agtigt. Så kan jeg være stille og sende kys til mig selv, når ingen andre gider, tankekys. De andre stjerner gør mig grim. De forventer så meget af mig, og får mig til at føle mig som en lillebitte stjerne. En lillebitte stjerne, som bliver væk i den store stjernevrimmel. En kedelig lillebitte stjerne, som ingen gider. Så får jeg lyst til at gemme mig væk på mit værelse, der hvor alle verdens stjerner ikke kan se mig. Skriver med andre stjerner, som jeg ikke har mødt endnu, men som jeg ved er smukke indeni. Både stjerne M, E, L, P, J og endnu en stjerne M. De blinker til mig på min skærm og fortæller mig, at det nok skal gå. Indimellem kommer der et stjerneskud og forsøger at hjælpe mig. Så ønsker jeg. Jeg vil gerne være en ensom stjerne. Så længe jeg ved, at der er stjerner langt væk, som blinker til mig, griber mig hvis jeg falder og sender mig tankekys.
Kys fra Sofie    

P.S. hvad synes I?